Pop-Up Magnetic

Expolinc Pop-Up Magnetic is de eenvoudige presentatiewand. Door de onzichtbare bevestiging gaat alle aandacht naar uw boodschap. Diverse soorten verpakkingen zorgen voor een uitstekende bescherming van de complete presentatie. Met een veelvoud aan accessoires, zoals vitrines, schappen, monitoren en voorzetpanelen is uw presentatie volledig te personaliseren.

Soft Image

Als u veel gebruikers heeft, is Expolinc Soft Image een ideale oplossing met levenslange garantie op het systeem en een print die altijd eenvoudig gewisseld kan worden. Er kan worden gekozen om de zijkanten van het systeem zichtbaar te laten of om deze af te werken door de print breder te maken. Het Soft Image systeem is leverbaar in 6 breedtes. LED verlichting is uiteraard ook voor dit systeem leverbaar.

De print op doek wordt op het frame bevestigd en kan opgevouwen worden meegenomen in een verrijdbare draagtas. Door het systeem met de print uit te vouwen is de presentatie binnen twee minuten gereed voor gebruik. Gebruikt u bij het ontwerp van de beelden voor Soft Image geen witte vlakken groter dan 0,5m2.

Fabric System

Expolinc Fabric System is inzetbaar met rechte of gebogen profielen en in een combinatie van deze vormen.

  • De breedte van de Fabric System presentatiewand is zelf te bepalen.
  • De hoogte is met telescopische buizen inzetbaar tot 2.75m.
  • De print op doek wordt eenvoudig in de profielen geplaatst.
  • U kunt zelf bepalen in welke vorm u de presentatie wilt gebruiken.

Uiteraard is LED verlichting leverbaar. De complete presentatie wordt vervoerd in draagtassen of in een verrijdbare koffer.

Presentatiewanden video's