Presentatiesystemen Expolinc

Expolinc

Als u naast opvallende signing en reclamebelettering op zoek bent naar de beste (pop-up) beurs- en presentatiesystemen, is er eigenlijk maar een merk dat verwachtingen weet waar te maken: Expolinc! Met Expolinc kiest u voor levenslange garantie, enorm gebruiksgemak en een product waarin de beste materialen zijn verwerkt. Voelen, ruiken en zien welke impact de producten van Expolinc opleveren? expolinc
Kom gerust langs. Lukt dit niet dan komen we met Expolinc bij u langs! Wij zijn officieel dealer van Expolinc.

Tevens is er de mogelijkheid om een afspraak te maken in de showroom van de importeur in Barneveld. Hier kan u live 170 m2 aan Expolinc producten zien!

Catalogus en brochure

Bekijk hier de catalogus en brochures van Expolinc:

Catalogus
Brochure Fabric System

Bekijk hier voorbeelden en mogelijkheden van Expolinc

Pop-Up Magnetic

Expolinc Pop-Up Magnetic is de eenvoudige presentatiewand. Door de onzichtbare bevestiging gaat alle aandacht naar uw boodschap. Diverse soorten verpakkingen zorgen voor een uitstekende bescherming van de complete presentatie. Met een veelvoud aan accessoires, zoals vitrines, schappen, monitoren en voorzetpanelen is uw presentatie volledig te personaliseren.

Soft Image

Als u veel gebruikers heeft, is Expolinc Soft Image een ideale oplossing met levenslange garantie op het systeem en een print die altijd eenvoudig gewisseld kan worden. Er kan worden gekozen om de zijkanten van het systeem zichtbaar te laten of om deze af te werken door de print breder te maken. Het Soft Image systeem is leverbaar in 6 breedtes. LED verlichting is uiteraard ook voor dit systeem leverbaar.

De print op doek wordt op het frame bevestigd en kan opgevouwen worden meegenomen in een verrijdbare draagtas. Door het systeem met de print uit te vouwen is de presentatie binnen twee minuten gereed voor gebruik. Gebruikt u bij het ontwerp van de beelden voor Soft Image geen witte vlakken groter dan 0,5m2.

Fabric System

Expolinc Fabric System is inzetbaar met rechte of gebogen profielen en in een combinatie van deze vormen.

  • De breedte van de Fabric System presentatiewand is zelf te bepalen.
  • De hoogte is met telescopische buizen inzetbaar tot 2.75m.
  • De print op doek wordt eenvoudig in de profielen geplaatst.
  • U kunt zelf bepalen in welke vorm u de presentatie wilt gebruiken.

Uiteraard is LED verlichting leverbaar. De complete presentatie wordt vervoerd in draagtassen of in een verrijdbare koffer.

Presentatiewanden video’s

Roll-Up bannersysteem

Expolinc biedt 3 types bannersystemen: Roll-Up, 4Screen en Pole System. Elk systeem onderscheidt zich door de hoogste kwaliteit, het grootste gebruiksgemak en levenslange garantie.

Roll-Up banners zijn er in veel soorten en kwaliteiten. Met de Expolinc heeft u een topkwaliteit Roll-Up die u zo vaak u maar wilt kunt gebruiken. Expolinc biedt levenslange garantie op alle modellen Roll-Up. Deze garantie geldt zowel voor de cassette, de buis en de draagtas.

Expolinc Roll-Up Classic is er in 5 breedtes: van 70 tot 145 cm. De standaard hoogte is 215 cm. U kunt ook kiezen voor 195 of 245 cm.

4Screen systeem

4Screen is een professioneel en duurzaam bannersysteem. Het verschil met de Roll-Up systemen is dat bij 4Screen de print zelf opgerold dient te worden. Het 4Screen systeem bestaat uit een aluminium voet, een driedelige buis en een top- en bodemprofiel die aan de print zijn bevestigd. De 4Screen is ook leverbaar als presentatiewand van TWEE METER breed.

Pole System

Het Expolinc Pole System bannersysteem biedt een onderscheidende manier van presenteren. Met Pole System kunt u een of meerdere prints enkel- en dubbelzijdig op verschillende hoogtes boven elkaar presenteren. Een print op doek is het meest geschikt voor Pole System. De leverbare breedtes voor Pole System zijn 55, 70, 85 en 100 cm. Met de telescopische buis kunt u zelf de hoogte bepalen, waarbij 245 cm de maximale hoogte is.

Bannersysteem video’s

Expolinc Balies & Counters

Voor een professionele balie heeft Expolinc diverse oplossingen: Stand-UP, Case & Counter en Soft Image Counter. Expolinc Portable Table is een compact mee te nemen statafel.

Stand-Up

Expolinc Stand-Up counters zijn handige en makkelijk opzetbare balies. De Stand-Up counters zijn leverbaar in 2 modellen: InfoCounter en Universal Counter. Het voordeel is dat de geprinte panelen al in de balie zijn bevestigd. Systeem uitklappen, topblad en schap plaatsen en uw balie is klaar voor gebruik.

Soft Image

De Soft Image counter heeft hetzelfde gebruiksgemak en werkwijze als de Soft Image presentatiewand. De print op doek blijft met klittenband bevestigd op het frame. Frame uittrekken, lockers vastklikken en klaar is uw presentatie.

Case & Counter

De Case & Counter beursbalie is een stevige en handige koffer. In een handomdraai is deze inzetbaar is als professionele balie. Met de inlegschappen heeft u voldoende ruimte om bijvoorbeeld schrijfblokken of relatiegeschenken op te bergen.Het stijlvolle topblad en de print zorgen voor een mooie afwerking aan de buitenzijde. Case & Counter is geschikt om een complete Pop-Up presentatiewand te vervoeren.

U kunt ook kiezen om bijvoorbeeld drie Roll-Up systemen en twee brochuredisplays mee te nemen in de koffer. De koffer is verrijdbaar dus makkelijk mee te nemen.

Case & Counter video’s

Brochuredisplays

De Expolinc brochuredisplay is fraai vormgegeven en heeft een groot gebruiksgemak.  De brochures kunnen tijdens vervoer in de display blijven zitten en alles wordt meegenomen in een stevige draagtas of trolley. De folderhouders zijn van krasvast polycarbonaat en de brochures zijn er eenvoudig uit te halen. Deze display wordt geleverd met LEVENSLANGE GARANTIE.

Brochuredisplays video’s

Expolinc Instore producten

Panel Base

Panel Base is een stevige voetplaat waarin geprinte plaatmaterialen bevestigd kunnen worden. Zo creëert u een opvallende eye-catcher voor instore en beursgebruik. De maximale paneeldikte is 18 mm.

Magnet Frame

Magnet Frame kan in het Flat Base systeem worden geplaatst en hierin kan aan een of beide zijden een (oprolbare) print worden gemonteerd. Deze wordt met magneettape in het frame geplaatst. Zo kan zonder gebruik van gereedschap de uiting worden gewisseld. Het frame heeft een mooi slanke afwerking en is een mooie oplossing voor semi-permanente presentaties. Toepassingen zijn o.a. showroom en ontvangstruimtes, maar ook bioscopen, luchthavens en andere openbare ruimtes.

InfoStand

Expolinc InfoStand is de ideale en professionele oplossing voor tijdelijke bewegwijzering en productinformatie. InfoStand Straight heeft een formaat A3 en kan dubbelzijdig worden ingezet. InfoStand Angled heeft formaat A4 en is de ideale oplossing voor productinformatie.

Instore Producten video’s

Meer weten over de presentatiesystemen van Expolinc?

Neem nu contact met ons op! U krijgt alle benodigde informatie, we plannen een afspraak of maken een geheel vrijblijvende offerte voor u.