Wie zijn wij

Sjoerd’s Reclame Service vindt zijn oorsprong in het klassieke decoratie- en penseelwerk. Zoals dat vroeger door de meester schilder werd uitgevoerd. Zo is Sjoerd’s Reclame Service al heel lang thuis in de wereld van verfraaien en letterzetten van reclameborden. Natuurlijk is ons bedrijf meegegaan in zijn tijd en zo beschikken wij vandaag de dag over moderne apparatuur om alle soorten reclame-uitingen te kunnen realiseren. Maar het belangrijkste is en blijft uiteraard het ontwerp.

Creativiteit in vorm en kleur maken dat uw reclame zich onderscheid waardoor klanten uw bedrijf snel herkennen en uw activiteiten opvallen. Vanzelfsprekend vertalen wij ook bestaande ontwerpen in praktische uitvoeringen.

Ruim 30 jaar ervaring

Sjoerd’s Reclame Service is reeds 30 jaar actief met diverse vormen van signing en andere vormen van visuele communicatie. Dat maakt ons tot een betrouwbare en deskundige partner voor uw reclame-, decoratie- en beletteringsprojecten. Door onze samenwerking met betrouwbare toeleveranciers uit de signbranche, hebben wij voor iedere toepassing een passende oplossing.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! U krijgt alle benodigde informatie, we plannen een afspraak of maken een geheel vrijblijvende offerte voor u.

Lidmaatschap SI’BON

Sjoerd’s Reclame Service is aangesloten bij SI’BON, dé overkoepelende organisatie voor signbedrijven. SI’BON ondersteunt de erkende signbedrijven op vele fronten. Onder meer met informatie over technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen. Om de kwaliteit zichtbaar te maken én te garanderen worden de bedrijven gecertificeerd en verkrijgen ze het SI’BON keurmerk. Bij hen, die in de praktijk hebben bewezen dat zij bonafide en professionele bedrijven zijn, treft u het erkenningsschild van SI’BON aan zodat u zeker bent van kwaliteit.

Officieel dealer van Expolinc

Sjoerd’s Reclame Service is officieel dealer van Expolinc. Expolinc biedt een breed assortiment hoogwaardige presentatie-oplossingen die allemaal worden geleverd met levenslange garantie. Deze Zweedse fabrikant ontwerpt producten die zich kenmerken door een stijlvol design, duurzaamheid en een groot gebruiksgemak. Elk product heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Dus bekijk de diverse producten en leer meer over de mogelijkheden.