Expolinc Balies & Counters

Voor een professionele balie heeft Expolinc diverse oplossingen: Stand-UP, Case & Counter en Soft Image Counter. Expolinc Portable Table is een compact mee te nemen statafel.

Stand-Up

Expolinc Stand-Up counters zijn handige en makkelijk opzetbare balies. De Stand-Up counters zijn leverbaar in 2 modellen: InfoCounter en Universal Counter. Het voordeel is dat de geprinte panelen al in de balie zijn bevestigd. Systeem uitklappen, topblad en schap plaatsen en uw balie is klaar voor gebruik.

Soft Image

De Soft Image counter heeft hetzelfde gebruiksgemak en werkwijze als de Soft Image presentatiewand. De print op doek blijft met klittenband bevestigd op het frame. Frame uittrekken, lockers vastklikken en klaar is uw presentatie.

Case & Counter

De Case & Counter beursbalie is een stevige en handige koffer. In een handomdraai is deze inzetbaar is als professionele balie. Met de inlegschappen heeft u voldoende ruimte om bijvoorbeeld schrijfblokken of relatiegeschenken op te bergen.Het stijlvolle topblad en de print zorgen voor een mooie afwerking aan de buitenzijde. Case & Counter is geschikt om een complete Pop-Up presentatiewand te vervoeren.

U kunt ook kiezen om bijvoorbeeld drie Roll-Up systemen en twee brochuredisplays mee te nemen in de koffer. De koffer is verrijdbaar dus makkelijk mee te nemen.

Case & Counter video's