Roll-Up bannersysteem

Expolinc biedt 3 types bannersystemen: Roll-Up, 4Screen en Pole System. Elk systeem onderscheidt zich door de hoogste kwaliteit, het grootste gebruiksgemak en levenslange garantie.

Roll-Up banners zijn er in veel soorten en kwaliteiten. Met de Expolinc heeft u een topkwaliteit Roll-Up die u zo vaak u maar wilt kunt gebruiken. Expolinc biedt levenslange garantie op alle modellen Roll-Up. Deze garantie geldt zowel voor de cassette, de buis en de draagtas.

Expolinc Roll-Up Classic is er in 5 breedtes: van 70 tot 145 cm. De standaard hoogte is 215 cm. U kunt ook kiezen voor 195 of 245 cm.

4Screen systeem

4Screen is een professioneel en duurzaam bannersysteem. Het verschil met de Roll-Up systemen is dat bij 4Screen de print zelf opgerold dient te worden. Het 4Screen systeem bestaat uit een aluminium voet, een driedelige buis en een top- en bodemprofiel die aan de print zijn bevestigd. De 4Screen is ook leverbaar als presentatiewand van TWEE METER breed.

Pole System

Het Expolinc Pole System bannersysteem biedt een onderscheidende manier van presenteren. Met Pole System kunt u een of meerdere prints enkel- en dubbelzijdig op verschillende hoogtes boven elkaar presenteren. Een print op doek is het meest geschikt voor Pole System. De leverbare breedtes voor Pole System zijn 55, 70, 85 en 100 cm. Met de telescopische buis kunt u zelf de hoogte bepalen, waarbij 245 cm de maximale hoogte is.

Bannersysteem video's